referencer

01

Arne Haugen Sørensen museum i Vestjyllands nye kunstpavillon

Lysdesign i samarbejde med Henning Larsen Arkitekter i regi af DELUX DANMARK. Den nye tilbygning er opført i 2017 og Jeg har stået for en totalløsning med dynamisk grundbelysning og individuel værkbelysning.

02

Kirke belysning - Korskirken Herlev

Lysdesign for den nybygget 422m2 Baptistmenighed på Herlev Hovedgade. Den primære opgave bestod i at finde en samlende løsning for belysning af det stor kirkerum som kan deles i to rum, kirkerum /Cafe & loungeområde. Valget af pendler fald på de smukke Spanske Big light Pendler i 3 størrelser, pendlerne er med Led som kan styrres med DALI styrring. Det er muligt at tænde for op-lyset alene og lyset op og ned kan dæmpes separat.

03

Formula Lyngby

Lysdesign i samarbejde med Hoffmeister. Vores opgave var særligt belysningen i Showroomet, som var en komplekse opgave, med høje lux krav og med et ønske om fokuseret belysning, kun på de udstillet biler. Bygherre ønsket ingen nedhængte lamper og derfor faldt løsningen på en downlight med kip og smal lysfordeling samt meget høj farvegengivelse. Opgaven er løst under min tidliger ansættelse Hos Delux Denmark.

04

Grøndalsvængets skole,

i samarbejde med JJW Arkitekter – byrumsbelysning – 2018.

Løsningsforslag og projektering af: Belysning af Basketball-bane, beachvolley og fodboldbanen, ophold, legeplads og general belysning.