om artlightcph

Ejer

Mia Høyland-McMahon

Lysdesigner og grundlægger af Artlightcph.

“Jeg har arbejdet med lys i 25år – fra lysassistent på bl.a Dr. Dantes Aveny, Edison, Det Kongelige Teater og Den Danske Filmskole til freelance lysdesigner i 90erne og seneste 12år som belysningskonsulent, lysdesigner og tekniker hos Delux Denmark. Jeg er oprindeligt uddannet elektriker. Artlightcph er en forening af min passion for lys og kunst.” Som Lysdesigner kan jeg se muligheder, du måske ikke selv ser.

Miljø

Bæredygtig bundlinje

Artlightcph er en forening af min passion for lys, kunst og bæredygtighed. Bæredygtighed er en gennemgående værdi i Artlightcph. Galleriet i Bagerstræde benytter vindstrøm og vores bank er den lokale Andelskasse Merkur, der står for bæredygtige investeringer. I min rådgivning lægger jeg vægt på kvalitet og holdbarhed samt genbrug og ombygning af armaturerne, hvis det er hensigtsmæssigt. Jeg hjælper gerne jeres firma eller organitation med energioptimering frem mod en bæredygtig bundlinje og tættere på FNs verdensmål.  Kig forbi Vesterbro eller ring og book et møde. Der er naturligvis friskbrygget økologisk kaffe på kanden.

Portfolie

Lysdesigner & belysningsrådgiver

Klik her 

 

 

 

Ejer

Mia Høyland-McMahon

Artlightcph er grundlagt af Mia Høyland-McMahon.

“Jeg har arbejdet med lys i 25år – fra lysassistent på bl.a Dr. Dantes Aveny, Edison, Det Kongelige Teater og Den Danske Filmskole til freelance lysdesigner i 90erne og senest som belysningskonsulent, lysdesigner og tekniker i Delux Denmark. Jeg er oprindeligt uddannet elektriker. Artlightcph er en forening af min passion for lys og kunst.”

Miljø

Bæredygtig bundlinje

Artlightcph er en forening af min passion for lys, kunst og bæredygtighed. Bæredygtighed er en gennemgående værdi i Artlightcph. Galleriet i Bagerstræde benytter vindstrøm og vores bank er den lokale Andelskasse Merkur, der står for bæredygtige investeringer. I min rådgivning lægger jeg vægt på kvalitet og holdbarhed samt genbrug og ombygning af armaturerne, hvis det er hensigtsmæssigt. Jeg hjælper gerne jeres firma eller organitation med energioptimering frem mod en bæredygtig bundlinje og tættere på FNs verdensmål.  Kig forbi Vesterbro eller ring og book et møde. Der er naturligvis friskbrygget økologisk kaffe på kanden 🙂

Portfolie

Lysdesigner og belysningsrådgiver

Kan rekvireres på mail. Skriv til kontakt@artlightcph.com