Privatlivspolitik

Indledning

www.artlightcph.com ejes og drives af Artlightcph, CVR. nr. 40215476 (herefter omtalt artlightcph.com, ”Artlightcph”, hjemmesiden eller ”os/vi”).

Kontakt

Artlightcph CVR. nr. 40215476 Bagerstræde 3 1617 København V Denmark Telefon: (+45) 30 39 69 59 E-mail: kontakt@artlightcph.com

Persondatapolitik

Vi beskytter dine personlige oplysninger, når du besøger og handler hos os. Vi ajourfører løbende indholdet i vores politik for, hvordan dine personlige informationer behandles. Nedenfor kan du læse mere om hvordan dine personlige informationer behandles. Vi er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du besøger hjemmmesiden, udfylder en kontaktformular, eller abonnerer på nyhedsbreve. Oplysningerne opbevares hos Artlightcph, som naturligvis også tager ansvaret for disse fortrolige oplysninger. Når du videregiver dine personlige oplysninger til os, bekræfter du samtidigt, at vi kan anvende den indsamlede information til at opfylde vores forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Vi kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere dine varer. Vi kan opsamle følgende oplysninger om dig:

  • Kontaktoplysninger (Navn, adresse, e-mail og telefonnr.) i forbindelse med udfyldning af kontaktformular.
  • Kontaktoplysninger (Navn og e-mail) i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev. Disse oplysninger bruges kun til e-mail markedsføring.
  • IP-adresse og tidsstempel i forbindelse med køb eller tilmelding til nyhedsbrev.

Du har til enhver tid ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring – eksempelvis ved udsendelse af nyhedsbrev eller tilbud. Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til kontakt@artlightcph.com. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for Artlightcph. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig. Dine oplysninger opbevares kun så længe, som vi har behov for dem for at udføre vores ydelser, eller kun så længe loven kræver det.